блог практичного психолога

блог практичного психолога
Дуже рада вітати вас в своєму блозі!!!))) Маю надію, що матеріали, розміщені в цьому куточку всесвітньої павутини будуть вам корисні.

суббота, 23 января 2016 г.

9 ЗВИЧОК, ЯКІ ЗМІНЯТЬ ВАШЕ ЖИТТЯ:


1 . Уповільнення.
Насолоджуватися життям в постійному стресі і хаосі неможливо.Знайдіть час для себе, зупиніться , прислухайтеся до себе і свого внутрішнього голосу. Зверніть увагу на все, що має для вас значення . Візьміть за звичку прокидатися рано , коли навколо тиша , щоб медитувати , міркувати , творити. Уповільніть темп життя , і тоді все , за чим ви гналися , саме наздожене вас.


2 . Захоплене читання.
Якщо в день замінити годину сидіння перед телевізором або комп'ютером на читання корисної та цікавої книги , то ви станете найрозумнішою людиною серед свого оточення. Ви будете швидше знаходити відповіді на питання , з вами буде цікавіше спілкуватися , багато чого буде виходити саме собою. Як сказав Марк Твен : "Людина, яка не читає хороших книг , не має переваг перед людиною, яка не вміє читати " .

3 . Вміння спрощувати.
Спрощення - це усунення непотрібного і марного. Необхідно вміти спрощувати все, що можна і потрібно спростити. Хоч це і вимагає довгої практики , в підсумку дає позитивний результат. Пам'ять стає вільною та почуття світдими, ви менше переживаєте і нервуєте. Чим більш простіше буде ваше життя , тим більше ви зможете ним насолоджуватись.

4 . Ранній підйом.
Всі успішні люди - пташки ранні . Щось особливе й магічекое є в ранньому підйомі. Ця частина дня , коли ще світ не прокинувся , - найважливіша і надихаюча . Ті , хто встає до світанку сонця , стверджують , що їх життя стало повноцінним. Спробуйте і ви вставати рано , і вже через місяць-другий ви будете з жалістю згадувати ті роки , коли світанок зустрічали в ліжку.

5 . Тренуйтеся.
Регулярна активність зберігає здоров'я . Якщо у вас зараз немає часу на тренування , рано чи пізно ви все одно ви почнете займатись вправами, щоб підтримувати своє здоров'я. Спортом можна займатися не тільки в тренажерних залах, але і вдома.

6 . Щоденна практика.
Чим більше людина практикується , тим більш успішною вона стає. Адже удача - це те місце , де практика зустрічається з можливостями. Без практики неможливо виразити свій талант. Практикуючись , ви завжди будете готові скористатися можливістю показати свій талант.

7 . Оточення.
Саме ця звичка здатна прискорити ваш успіх. Оточіть себе позитивними , енергійними людьми. Вони - найкраща підтримка , мотивація та корисні поради . У години депресії спілкування зі своїми друзями здатне підняти вас на ноги.

8 . Заведіть журнал подяк.
Це звичка , здатна творити чудеса. Подякуйте за все, що у вас є і прагніть до кращого . Подяка сприяє появі нових приводів для радості. Перед сном згадуйте речі , за які ви вдячні . Чудеса не змусять себе чекати!
9 . Будьте наполегливі.
Едісон зробив 10000 невдалих спроб , перш ніж винайти електричну лампочку . Якщо ви хочете досягти бажаного , будьте наполегливі і не здавайтеся!

Комментариев нет:

Отправить комментарий